ΑΤΤΙΚΗ: 210 555 3000

Η Εταιρεία μας

Η Ιστορία μας

Το 1972 ιδρύθηκε στην Ελλάδα η μεταφορική επιχείρηση Γ.ΑΪΒΑΖΟΓΛΟΥ ΑΕ, από τον Γεώργιο Αϊβάζογλου, με αντικείμενο την μεταφορά και αποθήκευση container, με εγκαταστάσεις στην Θεσσαλονίκη και το Κερατσίνι. Το 1997 ανέλαβαν οι Υιοί Αϊβάζογλου,  επεκτείνοντας την δραστηριότητα τους στην μεταφορά των αυτοκινήτων, δημιουργώντας την TOP LINE AE.

 

Το 1999 εγκαταστάθηκε σε νέους χώρους στη Μαγούλα Αττικής, μισθώνοντας ένα χώρο 10.000 τ.μ.  από την ΠΑΕΓΑΕ, ώστε να βρίσκεται δίπλα στις τελωνειακές αποθήκες για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της. Ταυτόχρονα παραλαμβάνει 12 ολοκαίνουργια αυτοκινητοφόρα τελευταίας γενιάς MERCEDES ACTROS I 1843 με υπερκατασκευές KASSBOHRER, τα οποία  έχουν εξοπλιστεί με τα πλέον σύγχρονα συστήματα Τηλεματικής τεχνολογίας, γεγονός που σημαίνει ότι ελέγχονται ανά πάσα στιγμή σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντας άμεση και έγκαιρη πληροφόρηση στο τμήμα διακίνησης, αλλά και στον πελάτη. Αυτό την καθιστά πρωτοπόρο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα στο χώρο μεταφοράς αυτοκινήτων. Το 2004  ανανεώνει το στόλο της με τα νέα MERCEDES ACTROS II 1844 με την νέα γενιά υπερκατασκευών KASSBOHRER. Το 2007 προβαίνει εκ νέου στην αγορά ακόμη 9 καινούργιων αυτοκινητοφόρων EURO 5 όλα με υπερκατασκευές KASSBOHRER νέας γενιάς, λόγο του συνεχούς αυξανόμενου νέου πελατολογίου της. Σήμερα, το 2018, προέβη στην αγορά 12 ακόμη νέων αυτοκινητοφόρων EURO 5 & 6. Το σύνολο του στόλου που αριθμούμε είναι 33 αυτοκινητάμαξες MERCEDES ACTROS και VOLVO FM όλα με υπερκατασκευές KASSBOHRER. Όλα ιδιόκτητα.

Το 2008 επεκτείνει την δραστηριότητα της στην αποθήκευση – φύλαξη οχημάτων. Αναπτύσσει και αναβαθμίζει τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις της από τα 10.000τ.μ. σε 30.000τ.μ. στη Μαγούλα Αττικής και ταυτόχρονα της ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 20.000τ.μ. στη Θεσσαλονίκη δημιουργώντας εκεί και τελωνειακές αποθήκες. Το 2009 αγοράζει επιπλέον 99.500τ.μ. πλησίον του λιμένα Θεσσαλονίκης με πρόσβαση των γραμμών του ΟΣΕ εντός. Το 2011 ξεκινάει να παρέχει επιπλέον υπηρεσίες γύρω από το αυτοκίνητο, όπως PDI, φανοποιεία και συνεργείο. Το 2013 παρέχει πλέον και υπηρεσίες εκτελωνισμού. Το 2014 μισθώνει επιπλέον 6.000τ.μ., με 1.000τ.μ. κλειστό χώρο, πλησίον της υπάρχουσας εγκατάστασης μας στη Μαγούλα Αττικής. Το 2015 ολοκληρώνει την αγορά ακόμη 30.000τ.μ. στην ίδια περιοχή. Το 2017 αγόρασε ακόμη 100.000τ.μ. στον Ασπρόπυργο Αττικής, με στόχο την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων, για την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών γύρω από το χώρο του αυτοκινήτου. Έργο το οποίο αποπερατώθηκε στις αρχές του 2018 δημιουργώντας παράλληλα τελωνειακές αποθήκες 70.000τ.μ. με τα πλέον υπέρσύγχρονα συστήματα ασφαλείας και φύλαξης. Παραμένουμε η μεγαλύτερη μεταφορική δύναμη και Logistic στο χώρο του αυτοκινήτου. Έχουμε φέρει εις πέρας στο 100% τους χρόνους παράδοσης αυτοκινήτων, ακόμη και τους μήνες – περιόδους υψηλής ζήτησης, χωρίς να δημιουργήσουμε κανένα κόλλημα στους πελάτες μας.  

Επέκταση του Έργου μας και στο Εξωτερικό

 Το μεταφορικό μας έργο επεκτείνετε και στις γείτονες χώρες Ιταλία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σκόπια και Σερβία, με την μεταφορά καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Σήμερα έχουμε αποθηκευμένα 3.500 αυτοκίνητα στις εγκαταστάσεις μας και έχουμε την δυνατότητα για την αποθήκευση ακόμη 5.500 αυτοκινήτων στους υπάρχοντες διαμορφωμένους χώρους. Ο ετήσιος κύκλος εισερχόμενων και εξερχόμενων αυτοκινήτων ανέρχεται στα 9.500 αυτοκίνητα και τα μεταφερόμενα αυτοκίνητα ανέρχονται στις 45.000. Το σύνολο του προσωπικού μας ανέρχεται στα 65 άτομα.

Μας Εμπιστέυονται

Αξίζει να σημειωθεί ότι πελάτες μας είναι οι μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες, εταιρείες leasing, εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, Τράπεζες, καθώς και το Ελληνικό δημόσιο. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις:AvisHertzGold CarVOLVO Car HellasMERCEDES BENZ HellasAvance Rent a carSIXTEnterprise Rent a car, Όμιλος Τράπεζας Πειραιώς, MULTIFIN, Εθνική Leasing, ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, J&B ΑΒΑΞ, Grimaldi Lines, Όμιλοι επιχειρήσεων Συγγελίδη, Σαρακάκη και Σφακιανάκη, Ελληνική Αστυνομία, Βασίλης Κασάπης και άλλες, οι οποίες έχουν μεγάλο όγκο μεταφερόμενων οχημάτων καθημερινά, με υψηλές απαιτήσεις στους χρόνους παράδοσης αλλά και των λοιπών παρεχόμενων υπηρεσιών.